Berichten

Hier vindt je al onze gepubliceerde berichten door de tijd heen. Vanaf het begin in januari 2017 tot heden.


2019: Eerste prijs vakjury en de publieksprijs.

In het weekend van 2, 3 en 4 augustus werd het harde werken van ons team beloond. Iedere dag veel applaudisserende mensen langs de kant en mooie complimenten.  Vervolgens ontvingen we op zaterdagavond de eerste prijs van de vakjury. Helemaal te gek! En als klap op de vuurpijl mochten we op zondagavond ook nog de publieksprijs in ontvangst nemen.
Daar zijn we heel blij mee en dat moest uiteraard even gevierd worden.

Team Corsoboot Honselersdijk


Kleurwedstrijd Corsoboot Honselersdijk “Chinese draak”
We zijn, net als vorig jaar, bij de drie scholen in Honselersdijk langs geweest om kleurplaten uit te delen. De groepen 1 t/m 5 kunnen hun best doen om de kleurplaat in het thema van Corsoboot Honselersdijk in te kleuren. De kinderen kunnen leuke cadeautjes winnen welke gesponsord worden door lokale ondernemers als Jens Valk Buitengewoon koken, The Read Shop Honselersdijk, Albert Heijn Honselersdijk, Vitapep, De Bloemendijk en meer. De cadeautjes kunnen ze bij de boot van Honselersdijk (boot 11) in ontvangst nemen op de eerste dag van het Varend Corso Westland. Uiteraard mogen ze ook op de foto met de Chinese draak. Doe je best allemaal en lever de kleurplaat volgende week in op school. ūüĎć

Team Corsoboot Honselersdijk


Sponsoring Corsoboot Honselersdijk
We zijn weer volop bezig met het werven van sponsors. Er zijn er gelukkig al een hoop vastgelegd, zie Sponsors-2019, maar de begroting is nog niet sluitend. We zoeken nog een aantal sponsoren, met name productsponsors (bloemen en groenten).
Pas kreeg ik de vraag van een sponsor wat een boot kost. Goeie vraag. Een corsoboot kost ongeveer ‚ā¨ 10.000,- en een heleboel uren arbeid van alle vrijwilligers natuurlijk. Het is dus niet zomaar een drijvende bloembak maar er wordt serieus tijd, geld en energie in gestoken.

Team Corsoboot Honselersdijk


14 maart 2019 Ontwerpbespreking corsoboot 2019!
Dinsdagmiddag was de ontwerpbespreking met het crea-team van het Varend Corso Westland. Ons thema lag al vast en wij vonden ons ontwerp zelf dik in orde! ūüėĄ Dit was gelukkig ook de reactie van het crea-team. Met wat tips en goede raad (bedankt Hans en Antonie ūüĎć) kunnen we weer verder met de uitwerking van het ontwerp. Want een idee is leuk maar de uitdaging ligt in het verwezenlijken van dit idee. We zijn weer volop bezig met het werven van sponsors. Er zijn er gelukkig al een hoop vastgelegd, zie Sponsors-2019, maar de begroting is nog niet sluitend. We zoeken nog een aantal sponsoren. met name productsponsors (bloemen en groenten).

Maar dat komt vast goed!


26 januari 2019 Bestuurswisseling.
Dat we het niet alleen kunnen dat wisten we. Daarom zochten we uitbreiding voor het bestuur. Martin van Wingerden heeft aangegeven graag toe te treden tot het bestuur. Martin bij deze officieel welkom!
Soms lopen dingen echter anders dan gepland. Claudia heeft het te druk met haar werk en de nieuwbouw van hun bedrijfspand en legt haar werk voor de corsoboot neer. Het is dus een wisseling geworden en geen uitbreiding. We bedanken Claudia voor de dingen die ze gedaan heeft en hopen dat Condubouw verbonden kan blijven aan de corsoboot Honselersdijk.
En nu aan de slag om een corsoboot met WOW factor te maken!

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk


8 augustus 2018 Alle mensen die zich ingezet hebben bedankt!
Bij deze alvast een dankwoord voor iedereen die zich ingezet heeft om de Corsoboot van Honselersdijk weer te laten varen. De schippers, de maten van de schippers, de bouwers, de kleermaaksters, de bloemisten, de figuranten, vrienden en familie, de buren en zelfs de kinderen van de vrijwilligers.
Alles was zonder jullie inzet niet mogelijk geweest.
Wij gaan nu eerst de rommel opruimen, daarna nemen we even rust en dan gaan we jullie persoonlijk bedanken. En dan maken we er een feestje van.

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk

Corsoboot Honselersdijk onwijs bedankt


25-07-2018 Vitapep net als 2017 goed vertegenwoordigd.
Vorig jaar zei Marc Zuidgeest van Vitapep al dat we in 2018 terug mochten komen. Dat hebben we gedaan. Na een rondleiding op de tuin aan de Vogelaer Honselersdijk hebben we met een kop koffie erbij doorgenomen wat we nodig hadden. Met het gevoel dat het goed kwam en een emmertje snackpaprika’s voor onderweg ben ik weer verder gegaan.
Kort hierop gaf Marc akkoord voor de sponsoring. Dat betekend dat er ruim 5500 snackpaprikaatjes in verschillende kleuren op de boot verwerkt gaan worden.
Ik hoop maar dat iedereen eraf kan blijven want ze zijn normaal gesproken niet om naar te kijken maar om lekker op te eten.

Marc, ontzettend bedankt weer!

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk

Vitapep


18-07-2018 BLOM-DSW zilveren sponsor van Corsoboot Honselersdijk
Vorige week hebben we BLOM-DSW gevraagd of ze de Corsoboot van Honselersdijk willen sponsoren. Het antwoord kwam vrij snel: “Het corso blijft elk jaar toch weer een mooi evenement dus wij willen graag deelnemen als zilveren sponsor.” Helemaal super, mede dankzij jullie kunnen wij een fantastische boot maken.
BLOM-DSW is dé bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van DAF trucks, Iveco lichte bedrijfswagens en Fiat Professional bedrijfswagens heeft BLOM-DSW drie sterke merken onder één dak.
Naast een betrouwbaar advies bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen staan onze medewerkers dagelijks klaar om u te helpen op het gebied van service en onderhoud. Ook voor schadeherstel, spuitwerkzaamheden en Truckwash bent u bij ons aan het juiste adres. Blom-DSW heeft vestigingen in Honselersdijk, Zoetermeer, Delft, Katwijk, Gouda en Zoeterwoude.

Bedankt voor deze bijdrage, wij zijn er heel blij mee.

Will van Gaalen
Team Corsoboot Honselersdijk

BLOM-DSW


15-07-2018 Altisol Isolatie BV‚Äč voor tweede jaar hoofdsponsor
Alweer een week of wat terug, ging ik bij Altisol langs aan de Grote Waard te Honselersdijk. Direct liep ik John de Vreugd tegen het lijf. Daarmee had ik geluk want John is voor de zaak veel in het buitenland. John was druk bezig dus moest ik achter hem aan rennen. Op de vraag of we dit jaar weer op hem konden rekenen gaf hij als antwoord: “natuurlijk, als er geld verdiend wordt is er ruimte voor sponsoring”. Geweldig!
Isoleren zit bij Altisol in het bloed. Al meer dan een halve eeuw staat Altisol garant voor vakmanschap en innovatie. De huidige directeur, John de Vreugd, nam het bedrijf over van zijn vader en ontwikkelde het tot een internationale koploper. Binnen Europa, maar ook in de Verenigde Staten, Canada, Australi√ę en Nieuw-Zeeland is Altisol preferred partner in isolatie.

John, wederom bedankt voor deze bijdrage!

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk

Altisol Isolatie BV


07-07-2018 Hecmar Flooring zilveren sponsor !!
We waren op zoek naar kunstgras als ondergrond van het grote dierenbos. Via Marcel van der Valk van Van der Valk Tuinmaterialen kwam ik terecht bij Martijn Bentvelzen van Hecmar Flooring BV. Na wat contact over de telefoon en per email wilde Hecmar Flooring kunstgras ter beschikking stellen. In één woord geweldig.
Hecmar is een toonaangevende leverancier van tuinmaterialen zoals Aslon¬ģ Kunstgras, Aslon¬ģ Split en grindplaten, Aslon¬ģ Rubberprodukten en het Relazzo¬ģ terrassyteem. Door middel van de opgebouwde kennis en ervaringen hebben zij een kwalitatief hoogwaardig assortiment samengesteld. Het assortiment van Hecmar wordt uit voorraad geleverd zodat zij ook in het seizoen korte levertijden kunnen hanteren.

Martijn, bedankt voor deze mooie bijdrage.

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk

Hecmar Flooring


02-07-2018 Zentoo als sponsor toegevoegd
Onlangs zijn we in contact gekomen met Zentoo. Ons contactpersoon Danny van Uffelen was direct enthousiast en nodigde ons uit om hun product te komen bekijken. In een leuk gesprek is de deal beklonken.
“Zentoo is h√©t kwaliteitsmerk voor unieke chrysanten. Zentoo biedt een breed scala aan vari√ęteiten die stuk voor stuk garant staan voor de mooiste creaties. Met de beste kwekers en teeltbedrijven is Zentoo sinds 2007 begonnen met het bouwen van een kwaliteitsmerk. Zentoo is samen met haar klanten in staat om met haar chrysanten te vernieuwen en te inspireren. Daarvoor is Zentoo elke dag weer op zoek naar nieuwe vormen en nieuwe kleuren, de pareltjes uit de natuur! Deze pareltjes vormen de ingredi√ęnten voor de mooiste design en creaties. Zentoo is daarom trots om sponsor te zijn met deze schitterende ingredi√ęnten voor het indrukwekkende design van de corsoboot kern Honselersdijk.”Zentoo

Bovendien is Zentoo zo vriendelijk om de chrysanten te komen brengen op de dag dat we die gaan verwerken.

Danny, alvast bedankt voor deze fijne samenwerking!

 

 

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk


25-06-2018 Sta dienstverlening is nieuwe hoofdsponsor!
Van sponsor naar hoofdsponsor!
Vorig jaar mochten we Sta Dienstverlening B.V. al toevoegen aan de lijst met sponsoren. Dit jaar wil Remko ook graag de handen uit de mouwen steken en helpen met de opbouw van de boot. Ik sprak Remko om hier afspraken over te maken en vroeg terloops of hij nog lokale bedrijven kent die wellicht ook willen sponsoren. Hierop zij Remko; laat ik eens gek doen en hoofdsponsor worden dit jaar! Dit was dan wel geen antwoord op mijn vraag maar wel een antwoord waar we heel blij van worden.
Sta Dienstverlening B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van zonnepanelen. Dit doen zij voor bedrijven en particulieren in het Westland en ver daar buiten. Of het nu een kleine klus is of een grote betreft, bij Sta Dienstverlening bent u aan het juiste adres.

Sta Dienstverlening

Remko, echt gaaf dat je dit wil doen, helemaal super!
Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk


18-06-2018 Water Zacht is nieuwe hoofdsponsor!
Waterzacht is een bedrijf dat waterontharders en waterzuiveringssystemen plaatst voor particulieren en is gespecialiseerd in het ontkalken en zuiveren van kraanwater. Wat o.a. inhoud een kalkvrije badkamer en geen spa blauw flessen meer in huis. Met de waterontharder van Kinetico wordt water een hele nieuwe belevenis. Voorkom kalkaanslag, bescherm uw apparatuur, verbeter de smaak en verzacht de huid. Waterzacht is een dochteronderneming van Loodgietersbedrijf Martin van Wingerden. Martin is een goede vriend van ons en hij heeft vorig jaar reeds zijn bijdrage geleverd middels sponsoring van materiaal en arbeid. Maar dit jaar gaat hij een stapje verder, met Waterzacht is hij één van de hoofdsponsors.Waterzacht Martin van Wingerden
Martin, bedankt voor deze bijdrage, echt geweldig!
Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk


13-06-2018 Heijbers&Verkleij hoveniers
Net als vorig jaar heeft Bas Verkleij van hoveniersbedrijf Heijbers&Verkleij toegezegd om dit jaar materiaalsponsor te zijn. De altijd goedlachse Bas hoefde er gelukkig niet lang over na te denken om een aardig steentje bij te dragen. Nou… steentje? zeg maar gerust kei! Niet letterlijk natuurlijk, want keien hebben we niet nodig.

Bas, wederom bedankt. Heijbers & Verkleij HoveniersSjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk


08-06-2018 Greencre8 sponsort werkruimte
Vorig jaar hebben we de boot in een hal op het terrein bij Wim de Voeght op kunnen bouwen. Die hal is momenteel verhuurd aan Greencre8. Greencre8 is een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en aanbrengen van toegevoegde waarde op bloemen en planten zoals No Water Flowers¬ģ.
Gelukkig heeft Richard Grootscholten van Greencre8 de weken voor het corso een deel van zijn hal beschikbaar. We zijn dus ook dit jaar niet afhankelijk van het weer met bouwen en schilderen.
Richard bedankt!Greencre8

Sjors van Dooremaal
Team Corsoboot Honselersdijk

 


17-05-2018 Thema 2018 “De Fabeltjeskrant”
Het thema voor de corsoboot Honselersdijk is “De Fabeltjeskrant”. De Fabeltjeskrant is helemaal Hollands en voor velen herkenbaar.¬† De dieren uit het Grote Dierenbos zijn kleurrijk, zowel in karakter als qua uiterlijk. Dat gaat uiteraard zorgen voor een kleurrijk plaatje. Uiteraard hebben we niet zo maar een boot maar doen we weer iets anders dan anders. Wat?…… dat vertellen we niet. Dat zien jullie wel op 3, 4 of 5 augustus. Door VARA - Beeld en Geluidwiki - Gallery: Fabeltjeskrant

Wij hebben er zin!!

Team Corsoboot Honselersdijk


12-05-2018 Sponsors gezocht.
Corsoboot Honselersdijk is nog dringend op zoek naar sponsors. Iedere financi√ęle bijdrage, ongeacht de grootte ervan, is welkom. “Stelt u zich eens voor hoe u later kunt zeggen, zonder mij zou het zover niet gekomen zijn‚ÄĚ.
Kijk hier voor de mogelijkheden tot sponsoring. Of neem contact op met Sjors van Dooremaal 0646221739.

 

Alvast bedankt,
Team Corsoboot Honselersdijk


01-05-2018 Bij Tante Toos in Poeldijk
Voor degene die niet weten wat “Bij Tante Toos” is, Tante Toos is een leuk en gezellig winkeltje in de Voorstraat in Poeldijk. Ze verkopen er van alles op het gebied van wol, garen, stofjes en fournituren tegen scherpe prijzen. Als ze het niet hebben dan gaan ze er naar op zoek en wordt het besteld.

Net als vorig jaar zijn we bij Karin Brabander van Tante Toos geweest voor diverse producten voor onze figuranten. Karin heeft er weer een hoop tijd en energie ingestoken om ons te helpen.Bij tante Toos

Karin, super bedankt voor het meedenken en de service! We komen zeker terug.

Sjors en Juanita van Dooremaal


27-04-2018 Avondje passen en meten met de figuranten
Gisteravond een gezellig en productief avondje gehad. Bijna alle figuranten zijn langs geweest om de rollen te bespreken. Onze coupeuse heeft alle maten genomen om de pakken te kunnen maken. Iedereen is enthousiast, helemaal super!

Er zullen nog een paar avondjes volgen met passen en meten. Ook zal er geoefend moeten worden zodat iedereen in zijn of haar rol blijft.

Het lijkt wel een Joop van den Ende productie. Wat een professionaliteit.

Ben je ge√Įnteresseerd om volgende keer mee te doen met Corsoboot Honselersdijk? Neem dan contact op met ons per email of bel 0646221739.

Sjors van Dooremaal


19-04-2018 Eerste sponsors zijn weer binnen
We zijn weer druk op zoek naar sponsors. Een aantal sponsors van vorig jaar heeft alweer toegezegd om een bijdrage te leveren aan de Corsoboot Honselersdijk.
Dat zijn: Remmerswaal Notariskantoor, Joop Gardien Intools, Condubouw, Reytec innovation projects, Bloemist Westland, Sta Dienstverlening, Heijbers Verkleij Hoveniers, Amigra Grasses, Klussenbedrijf NoWorrys Rene van der Helm, Van der Meer verzekeringen, De Bloemendijk, Martin van Wingerden Loodgietersbedrijf, Vitapep, H2: Hofstede & de Hei.
Alvast onwijs bedankt allemaal. Dankzij jullie zal de boot straks weer varen!
Ondertussen gaan we ook verder op zoek naar nieuwe sponsors en die hebben we hard nodig. We zijn nog lang niet rond met de begroting.

Ben je ge√Įnteresseerd. Kijk dan op op onze pagina Informatie sponsors of bel 0646221739.

Sjors van Dooremaal


06-03-2018 Ontwerpbespreking Varend Corso
Vanmiddag zijn we bij het crea-team van het Varend Corso Westland geweest om het ontwerp van Corsoboot Honselersdijk te bespreken. Om het ontwerp te laten leven hebben we een schaalmodel van de boot compleet met decor en arrangement meegenomen. Het ontwerp is goedgekeurd.
Nu kunnen we alles verder uitwerken en zaken definitief gaan maken.
Kortom, het loopt lekker en daar zijn we erg blij mij.

Sjors & Juanita

Hieronder alvast een tipje van de sluier.

corsoboot honselersdijk teaser 2018


27-02-2018 Corsoboot Honselersdijk 2018
Met de “Pirates” boot van 2017 nog vers in het geheugen zijn we inmiddels weer volop met de voorbereidingen voor de boot van 2018 bezig.
Het hoofdthema van het varend corso is “Helemaal Hollands” daar kunnen we wel wat mee.
25 januari was de startbijeenkomst van het Corso Westland. Daar hebben we gelijk het thema voor de boot van Honselersdijk vast laten leggen. We waren de eerste, maar het kan maar geregeld zijn. Wat het thema is dat houden we nog even onder de pet.
Vorige week heeft het createam wat idee√ęn uitgewerkt. Vervolgens hebben we met het bouwteam om de tafel gezeten om te brainstormen over de opbouw en dergelijke.
Er is nog genoeg te doen maar de kop is eraf.

Dit was het eerste bericht.  Wordt vervolgd.

Sjors van Dooremaal


09-08-2017 De bedankadvertentie in de krant
Zo na welverdiende vakantie om even bij te komen kijken wij nu terug op een geslaagd corso. Wat begin van het jaar niet meer was als een beslissing om mee te doen is wat ons betreft tot een prachtig eindproduct uitgewerkt. We hebben er met alle vrijwilligers veel energie in gestoken om de boot perfect te krijgen. En dat is wat ons betreft gelukt.
Het was de bedoeling om een herkenbare boot te maken voor een breed publiek, en daarmee Honselersdijk op de kaart te zetten als dorpskern. Als we dit af mogen lezen aan het enthousiaste publiek langs de waterkanten en de media aandacht op internet, in kranten en op de tv zijn we daar in geslaagd.

Nogmaals bedankt aan alle sponsoren en vrijwilligers! En tot volgend jaar!

Sjors van Dooremaal

Corsoboot Honselersdijk krantenbericht sponsors


27-07-2017 Corsoboot Honselersdijk in de krant
En dan krijg je ineens telefoon van Rianne de Zeeuw van het AD. “Kan ik morgen langs komen om jullie te interviewen?” Eh…ok√© dat kwam onverwachts. “En dan willen we ook nog een paar foto’s maken van jullie, bij de boot. En het liefst als jullie aan het werk zijn aan de boot”. Nou, hartstikke leuk. Gaan we regelen. Wel jammer dat Claudia Koehler (ons andere bestuurslid) op vakantie is, en er dus niet bij kon zijn.
Dus woensdag de 26e kwam Rianne bij ons thuis langs voor een interview.¬† Zelf heeft ze vorig jaar meegevaren met de boot van Kwintsheul, dus kan ze uit ervaring heel goed begrijpen hoe leuk het is om mee te doen met het Varend Corso. En dezelfde avond kwam Thierry Schut langs bij de boot om een paar foto’s te maken.
De volgende ochtend stond het al in de krant en werd ik gebeld en kreeg positieve berichten van alle kanten.

Bedankt Rianne en Thierry voor het stuk in de krant, echt leuk geworden.

Sjors van Dooremaal

      


13-07-2017 Amigra grasses & more als sponsor
Tijdens mijn werk bij Ingenieursbureau Mol heb ik kennis gemaakt met Amigra grasses & more. Ik vond het apart klinken ‚Äėiemand die gras kweekt‚Äô. Voor veel mensen is gras onkruid wat ze tussen de tegels vandaan peuteren. Maar de mannen van Amigra grasses & more doen even wat anders. Nadat ik het assortiment gezien heb ben ik ervan overtuigd dat gras zeker heel mooi kan zijn. Gras is groen… of okergeel, roestbruin, bordeauxrood, donkerpaars of intens blauw. Verrassend is de kleurenrijkdom van grassen, die menig kunstenaar heeft ge√Įnspireerd tot oogstrelend werk.
Een aantal maanden geleden vroeg ik Erik van der Voort van Amigra grasses & more of hij een aantal planten wilde sponsoren voor Corsoboot Honselersdijk, waarop ik een volmondig ja kreeg. Wij danken Amigra grasses & more voor de bijdrage.
Sjors van Dooremaal


11-07-2017 Family Treffers als sponsor
Al ruim een half jaar is Family Treffers gevestigd in het pand van voormalig Cafetaria Scholtes. Corjan Treffers heeft de zaak behoorlijk verbouwd en ten goede. Het is een gezellige brasserie geworden en ik moet zeggen dat wij er graag komen. De keuze is reuze, de kwaliteit is goed en voor de liefhebber is er zelfs pils van de tap.
Voor de sponsoren staat er voorafgaand aan het corso een preview avondje gepland. Iedereen die geholpen heeft Corsoboot Honselersdijk te laten varen kan dan alvast, onder het genot van een hapje en een drankje, een voorproefje krijgen van de boot.
En het hapje en het drankje zullen verzorgd worden door Family Treffers. Wij danken Corjan Treffers voor deze ondersteuning van de sponsoravond. Proost.

Sjors van Dooremaal


03-07-2017 Scholtes Accountancy als hoofdsponsor
Op zondag 28 mei zat ik in de tuin met een kop koffie van de zon te genieten. De rust werd doorbroken door mijn telefoon die overging. Met een snelheid passend bij de dag stond ik op en kwam te laat bij mijn toestel. Google herkende het nummer dat ik gemist had en toonde de naam Scholtes Accountancy. Nu weet ik het pand wel te staan maar dat was ook alles wat ik wist van Scholtes Accountancy. Ik besloot terug te bellen. De heer Scholtes nam op en vertelde mij dat hij na het lezen van een pamflet over Corsoboot Honselersdijk in de Albert Heijn ge√Įnteresseerd was geraakt en graag dit initiatief wilde sponsoren.
Inmiddels weet ik dat Scholtes Accountancy meer is dan een gespecialiseerd accountantskantoor. Zij staan de klanten bij op het financi√ęle vlak in de breedste zin van het woord.
Enkele dagen later werd het geheel beklonken in een persoonlijk gesprek bij de heer Scholtes op kantoor. Tevens hebben we tijdens dit gesprek en in latere telefoongesprekken nog een aantal goede tips en contacten gekregen.
Wij danken Scholtes Accountancy enorm voor de sponsoring en het meedenken.
Sjors van Dooremaal


29-06-2017 Van der Meer Verzekeringen
Eén van de zaken die we ook nodig hadden als Stichting Corsoboot Honselersdijk is een bankrekening. Tijdens de voorbereidingen hebben we besproken waar we deze rekening zouden openen. Met in het achterhoofd de stelling dat we zo veel mogelijk met mensen en bedrijven vanuit de kern Honselersdijk willen werken was de meest logische keuze natuurlijk Van der Meer verzekeringen. Naast verzekeringen voor particulieren en bedrijven, evenals financieringen en hypotheken mogen zij zich zelfstandig adviseur noemen van Regiobank.
Na een paar bezoeken om de nodige tekst en uitleg te ontvangen en de noodzakelijke papieren in orde te krijgen is de bankrekening voor de stichting geopend.
Bovendien heeft Van der Meer Verzekeringen de rekening gelijk een beetje aangevuld. Wij bedanken Van der Meer verzekeringen voor de goede persoonlijke service en de sponsoring.


15-06-2017 Nieuwe sponsor Holstein Hortiplastics
En ook Holstein Hortiplastics is enthousiaste sponsor van de corsoboot Honselersdijk.
Om de boot op te kunnen bouwen hadden wij verschillende kunststof buizen en hulpstukken nodig.
Hiervoor moesten wij natuurlijk gelijk denken aan Holstein Hortiplastics want daar hebben zij een grote voorraad pvc materialen. Met één telefoontje naar Holstein werd het voor ons geregeld!
De hoofdvestiging is gevestigd in Honselersdijk. Hier is binnen 5.000 m2 en buiten 10.000 m2 beschikbaar voor opslag. De vestiging Bleiswijk voegt daar nog eens 2.000 m2 (binnen) en 5.000 m2 (buiten) aan toe. Dat maakt Holstein tot de leverancier met de grootste voorraad kunststof leidingen in Nederland!
Wilt u meer weten over Holstein Hortiplastics, bekijk dan de website www.holstein.nl
Waar wij de buizen en hulpstukken voor gebruiken, dat houden we nog even geheim en kunt u zien tijdens het Varend Corso.


06-06-2017 Nieuwe sponsor Heijbers&Verkleij hoveniers
We hebben hoveniersbedrijf Heijbers&Verkleij als materiaalsponsor toegevoegd aan onze groeiende lijst sponsoren.
Heijbers&Verkleij hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op de groeiende vraag naar specialisten in de groene ruimte.
Naast kwaliteit en duurzaamheid staat het persoonlijk contact met de klant altijd voorop. Door de jarenlange ervaring en de reeds opgebouwde contacten heeft Heijbers&Verkleij hoveniers een perfect netwerk om in te spelen op het wensenpakket van de klant.
Heijbers&Verkleij hoveniers kan voor u projecten realiseren op het gebied van particuliere- en bedrijfstuinen, boomverzorging, openbaar groen en terreininrichting.


29-05-2017 Nieuwe sponsor Sosef Schilders
We hebben weer een nieuwe sponsor mogen verwelkomen.
Sosef Schilders uit Honselersdijk!
De kleurrijkste schilder uit het Westland is Sosef Schilders uit Honselersdijk.
Iedere dag zijn onze schilders bezig om uw woning of bedrijfspand met zorg te onderhouden.
Wij vinden het leuk dat er van de zomer een Corsoboot Honselersdijk mee vaart bij het Varend Corso.
Door middel van onze bijdrage kunnen wij daar kleur en allure aan  geven, waar wij als bedrijf voor staan.


22-05-2017 Nieuwe sponsor Sta Dienstverlening
We hebben Sta dienstverlening B.V. uit Honselersdijk mogen verwelkomen als nieuwe sponsor.
Remko Sta is eigenaar van Sta Dienstverlening B.V. en vindt het varend corso een mooi Westlands evenement dat ook ver daar buiten mensen amuseert. Dat Honselersdijk aan het corso meedoet vindt hij een mooie gelegenheid om zijn steentje bij te dragen.
Sta Dienstverlening B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van zonnepanelen. Dit doen zij voor bedrijven en particulieren in het Westland en ver daar buiten. Of het nu een kleine klus is of een grote betreft, bij Sta Dienstverlening bent u aan het juiste adres.

Wij bedanken Remko voor zijn bijdrage.


09-05-2017 Welkom Kern Honselersdijk
Leuk bericht op Facebook, we worden welkom geheten door het Corso Westland als debuterende boot. En ja natuurlijk gaan ook wij vrijdag 4 augustus helemaal happy van start. Thuiswedstrijd !!!!


20-04-2017 Kern Honselersdijk gaat debuteren: artikel in de krant Groot Westland
Vandaag staat er een artikel op de corsopagina in de krant over Corsoboot Honselersdijk. Juanita is hiervoor ge√Įnterviewd door Alphons de Wit. Het is een leuk stukje geworden op het ontbreken van de overige initiatiefnemers na dan….. maar dat mag de pret niet drukken. Het is weer een stukje reclame voor ons zullen we maar zeggen.


23-03-2017 update van de voortgang.
Inmiddels hebben we een aantal sponsors en vrijwilligers toe kunnen voegen. We zijn er nog niet maar het gaat zeker de goede kant op. Hopelijk hebben we nog genoeg dagen in de lucht zitten om het voor elkaar te krijgen. Het thema is rond. De ontwerp tekeningen zijn gemaakt, maar zijn nog niet definitief. We hebben met een paar technische mannen een avondje zitten brainstormen over het decor. Druk bezig met constructies bedenken, passen en meten op schaal en hoeveelheden materiaal uitrekenen. Eerdaags gaan we de boot even ‘live’ bekijken om idee√ęn in het groot voor ons te zien. Wordt vervolgd….


22-03-2017 Nieuwe Sponsor. ReyTec Innovation Projects.
We hebben recentelijk de firma ReyTec Innovation Projects als sponsor toe mogen voegen. Ik ken directeur eigenaar Raymond Mauritz al heel wat jaar vanuit mijn functie bij Ingenieursbureau Mol. Wie is Reytec Innovation Projects? ReyTec biedt de klant de toegevoegde waarde van effici√ęnte, toekomstgerichte maatwerkoplossingen voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten. De specialisatie van Reytec is gebaseerd op diepe wortels in de traditionele kassenbouw en strekt zich uit van tuinbouw en utiliteitsbouw tot geavanceerde urban farming-projecten. Daarbij worden state-of-the-art kassenbouwtechnieken toegepast voor onge√ęvenaarde duurzaamheid en superieure kwaliteit. Reytec is actief in Nederland en ver daarbuiten. http://www.reytec.nl/

Sjors van Dooremaal
Corsoboot Honselersdijk


01-03-2017 Bericht Groot Westland.
Het gaat de goede kant op. We hebben inmiddels een aantal sponsors gecontracteerd. Het budget is nog niet toereikend dus zoeken we gestaag verder. Onderstaand bericht heeft recentelijk in de krant gestaan. Wilma Broch van Groot Westland heeft ons hiervoor ge√Įnterviewd. Ze heeft er een erg leuk artikel van gemaakt.


03-03-2017 Hoofdsponsor Green Partners

We zijn heel blij met #GreenPartners als één van onze hoofdsponsors.
Green Partners behoort tot een van de grootste bloemenverwerkings- en boekettenproductiebedrijven in Europa. Green Partners levert meer dan 50 miljoen boeketten per jaar aan een breed scala aan retailklanten.
Inmiddels is Green Partners van een kleinschalig familiebedrijf, waar ik zo’n 20 jaar geleden via #JohanHanemaaijer wel eens bloemen voor mijn opleiding kocht, uitgegroeid naar een toonaangevende internationale partner voor de grootschalige retail.
Voor elke retailer en elke situatie wordt een passende oplossing gevonden, dit gaat veel verder dan het leveren van bloemarrangementen.

Bedankt Green Partners voor het vertrouwen en de toezegging.

Green Partners is gevestigd op Trade Park Westland in Honselersdijk.
www.greenpartners.nl

Juanita van Dooremaal

foto van Corsoboot Honselersdijk.


09-02-2017 Sponsor Dulo Asbestverwijdering

We bedanken Edwin Louwerens en Marco Duijnisveld van #DuloAsbestverwijdering voor de sponsoring. Ik ken de mannen Dulo Asbestverwijdering al een aantal jaar vanuit mijn werk bij Mol. Dulo staat bekend als een professioneel bedrijf dat van aanpakken weet. Ze zijn klantgericht, flexibel en in het bezit van een echte Westlandse mentaliteit. www.dulo-asbest.nl.  Mannen Bedankt!

Sjors van Dooremaal

foto van Corsoboot Honselersdijk.

04-02-2017 Sponsor In de Verkleedkist

Onlangs hebben we een goed gesprek gehad met Ari√ętte Silvius van In de Verkleedkist. In de verkleedkist wil ons bijstaan met materieel en creativiteit in ruime zin. Hier zijn we erg blij mee. Bedankt alvast Ari√ętte Silvius voor de toezegging. http://www.verkleed.nl/

foto van Corsoboot Honselersdijk.

27-01-2017

Dinsdagavond 17 januari was de startbijeenkomst van het corso bij Tomato World in Honselersdijk. Het thema ‚ÄúBe Happy‚ÄĚ was al bekend. De sub thema‚Äôs zijn nu ook bekend gemaakt namelijk: Play, Joy Art, Fall in love en Party. Daar kunnen we alle kanten mee op. Genoeg ruimte voor creativiteit dus. Op de avond goede gesprekken gehad met onder andere artistiek co√∂rdinator Hans Hoogerwerf van het Varend Corso Westland en Henk Scholtes van de kernboot Naaldwijk. Beiden bedankt voor de informatie! Het is nog een hoop werk. We zijn bezig het team uit te breiden en vrijwilligers en vakmensen om ons heen te verzamelen. We gaan vol enthousiasme verder. Wordt vervolgd‚Ķ..

foto van Corsoboot Honselersdijk.

21-01-2017

Sinds dat we betrokken zijn met het varend corso Westland vragen we onszelf al af waarom Honselersdijk niet met een kernboot meevaart. Honselersdijk, waar de grootste bloemenveiling staat. Honselersdijk, waar het corso start en finisht. Honselersdijk, waar het corso meermalen langs of doorheen vaart. We spelen al een paar jaar met het idee om deze kar te gaan trekken, en na een overwinning in 2016 als voortrekker van de kindercorsoboot ‚Äúkoekiemonster‚ÄĚ vonden we het tijd worden voor het grote werk.

Voorzichtig wordt een begin gemaakt met sponsors zoeken. We hebben een kijkje genomen in de keuken van de omliggende kernen. En we gaan van start. Wordt vervolgd…..

foto van Corsoboot Honselersdijk.